MARKO MILJKOVIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Otkriveni detalji SASLUŠANJA, evo koliko puta do sad je bio OSUĐIVAN, šok
Marko Miljković, Foto: Nenad Kostić

svi detalji

MARKO MILJKOVIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Otkriveni detalji SASLUŠANJA, evo koliko puta do sad je bio OSUĐIVAN, šok

Bivši rijaliti učesnik je na slobodi

Objavljeno:

Marko Miljković pušten je iz pritvora nakon što je šest sati saslušavan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. On se teretio za narušavanje javnog reda i mira i pokušaj napada na službeno lice nakon što se u ponedeljak posvađao s komšijama.

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Otkriveno je da je Marko već tri puta krivično osuđivan.

Marko Miljković izašao iz pritvora
Marko Miljković izašao iz pritvorafoto: Nenad Kostić

- Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je odbijen. S ozirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje - stoji u saopštenju, a to znači da će tražiti pritvor.

Marko u je u kafiću u čekao prevoz, a poručio je da kreće kući kod supruge Lune Đogani i ćerki.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.